CampView

Online interactieve plattegrond voor uw recreatiebedrijf , jachthaven of binnenstad.

CampView

CampView is een gebruiksvriendelijke, interactieve plattegrond die op PC, tablet en smartphone te gebruiken is. Het is een handig hulpmiddel voor mensen die thuis op zoek zijn naar een mooie camping. De plattegrond bevat een aantrekkelijke kaart van de camping met alle campingplaatsen en aanwezige faciliteiten. De kaart is schaalafhankelijk, dat wil zeggen dat bij verder inzoomen steeds meer informatie in beeld verschijnt. Op smartphones met ingebouwde GPS wordt de actuele positie van de bezoeker op de kaart getoond. Hierdoor biedt CampView de bezoekers van de camping een handig hulpmiddel. Door de iconen op de kaart aan te klikken wordt er extra informatie getoond door middel van foto’s en tekst.

Ook interessante bezienswaardigheden in de omgeving van de camping worden getoond in een interactieve omgevingskaart:

Cartografisch hoogwaardige plattegrond

CampView is een gezamenlijk product van MapGear en EMK cartografie (EMK) uit Deventer. CampView wordt gehost en beheerd op de professionele serveromgeving van MapGear. De kaartondergrond, het ontwerp van de iconen en de vormgeving wordt door EMK verzorgd. U bepaalt zelf welk logo en huisstijl gewenst is en welke iconen, teksten en foto’s u op de interactieve plattegrond geplaatst worden.

Het voordeel hiervan is dat wij u een unieke plattegrond bieden van zeer hoogwaardige kwaliteit, die ook gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld drukwerk of als informatiebord.

De voordelen

CampView biedt een aantal unieke voordelen ten opzichte van traditionele plattegronden (die vaak alleen als statisch PDF-bestand worden aangeboden:

  • moderne en innovatieve uitstraling voor uw park of camping
  • de dynamische viewer werkt schaalafhankelijk, waardoor veel informatie getoond kan worden
  • werkt met GPS, dus een ideaal hulpmiddel voor uw gasten tijdens verblijf
  • plattegronden van drukkwaliteit, dus ook te gebruiken voor brochure of informatieborden
  • wijzigingen in de kaart (of iconen) kunnen eenvoudig worden doorgevoerd

Werkwijze en kosten

Voor het maken van een informatieve plattegrond is het belangrijk te weten welke objecten u op de kaart terug wilt zien. Wij vragen u daarom deze informatie aan ons aan te leveren. Wij leveren u een set kaarten waarop u dit eenvoudig kunt aangeven, zodat wij ook voor uw bedrijf een prachtige plattegrond kunnen realiseren.

CampView wordt aangeboden in diverse laagdrempelige abonnementen, voor een periode van bijvoorbeeld 2 of 5 jaar. Gedurende uw abonnementsperiode heeft u recht op jaarlijkse updates, zodat uw plattegrond altijd actueel blijft.

Wij kunnen al een interactieve plattegrond aanbieden vanaf € 24,95 per maand.

Techniek

CampView is te gebruiken op zowel PC als tablet of smartphone. De interactieve kaart is gebaseerd op GeoApps, het professionele kaartplatform van MapGear. Dit platform bevat alle functionaliteiten voor hoogwaardige plattegronden in vrijwel elke gewenste stijl en met een uitstekende performance. Ook is het mogelijk om de plattegrond te koppelen aan uw boekingssysteem of CMS van uw eigen website.

Kiest u voor CampView Pro dan kunt u tevens gebruik maken van aanvullende functionaliteiten voor parkbeheer, die alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde beheerder(s). Denk hierbij aan kaartlagen met informatie over aanwezige electriciteitsvoorzieningen, brandkranen, ligging van kabels en leidingen of informatie over eigendom en onderhoudsstaat van gebouwen of percelen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van CampView voor uw bedrijf? Wij informeren u graag vrijblijvend over onze werkwijze en hoe wij uw recreatiebedrijf kunnen profileren.

Meer informatie?

Wilt u ook een interactieve plattegrond voor uw recreatiebedrijf, jachthaven of bijvoorbeeld binnenstad? Neem contact  op en we vertellen u graag over de mogelijkheden.

9 + 2 =