Begin april is Lars Tassche bij ons begonnen vanuit zijn studie Industriële Wetenschappen aan de Universiteit Applied Sciences in Münster (Duitsland). In augustus rond hij zijn studie af met een bachelorscriptie die hij bij ons gaat schrijven.
Lars is bij ons terechtgekomen via het Cross Border Talent, een Nederlands-Duits samenwerkingsproject van Saxion Hogeschool/Universiteit Applied Sciences Münster en Universiteit/Applied Sciences Osnabrück en verschillende brancheorganisaties, waarmee studenten uit Duistland/Nederland in contact worden gebracht met Nederlandse/Duitse bedrijven.

Lars: “voor MapGear denk ik net even buiten-de-box en analyseer de Duitse Geo-IT-markt waarvoor ik contact heb met Duitse bedrijven en potentiële projectpartners. Het is een interessante taak om met een internationale context te werken. Mijn eerste indruk van MapGear is erg leuk. Vanuit Duitsland was ik niet gewend aan deze vlakke hiërarchie, hoeveelheid zelfverantwoordelijkheid en het flexibele tijdmanagement.
De collega’s verwelkomden mij heel hartelijk en zijn open van geest. Verder hou ik echt van de werkomgeving bij De Gasfabriek met al deze innovatieve ideeën hier.”

Share This