GeoApps

Alle tools in huis om geodata online te publiceren

GeoApps

Ons innovatieve kaartplatform GeoApps biedt alle tools om geodata online te publiceren als attractieve kaartviewer of embed in uw website of applicatie. De viewer is zeer gebruiksvriendelijk en volledig aanpasbaar aan uw wensen qua vormgeving en huisstijl. Met de intuïtieve beheeromgeving beheert u eenvoudig al uw projecten en kaarten. GeoApps is standaard rijk gevuld met diverse kleurentemplates, stijlbibliotheken en functionaliteiten. Hierdoor is elk kaartproject snel gerealiseerd – of het nu gaat om een eenvoudige kaart of een complex project met vele themakaarten en gebruikers.

GeoApps is inzetbaar als self-service webapplicatie en sluit naadloos aan op open source technieken zoals PostGIS, GeoServer en OpenLayers. Het geintegreerde gegevensmagazijn biedt koppelingen met gangbare databronnen en -formaten en ook open standaarden (zoals WMS en WFS) worden volledig ondersteund. Eigen bestanden (zoals shapefiles) eenvoudig inladen via drag-and-drop of GeoApps integreren met uw GIS-applicatie (zoals ArcGIS en QGIS) zodat u uw data lokaal kunt maken en bewerken en de resultaten direct zichtbaar maken in de online kaartviewer, voor collega’s, opdrachtgevers of samenwerkingspartners.

Een nieuwe functie – waar we erg trots op zijn – is de teken & reken module. Hiermee kunt u on-the-fly analyses uitvoeren op kaartlagen die in GeoApps geconfigureerd zijn. Zo berekent u in een handomdraai het aantal inwoners in een gebied, door dit in te tekenen op de kaart. Of u berekent de totale potentie voor zonnepanelen in een wijk of buurt, rekening houdend met de zon/schaduw op gebouwen. De gebruikte data, uitgangspunten en parameters zijn volledig configureerbaar, zodat de analysemogelijkheden vrijwel onbegrensd zijn.

Veel organisaties, zoals gemeenten, provincies en advies- en ingenieursbureau’s maken al gebruik van GeoApps. De applicatie onderscheid zich door de unieke, modulaire opbouw en de uitstekende performance, zelfs bij grote hoeveelheden data. GeoApps wordt aangeboden in diverse laagdrempelige abonnementsvormen, afhankelijk van uw gebruikswensen. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen voor uw organisatie.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over GeoApps? Laat dan hier uw contactgegevens achter. We nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

10 + 9 =