Tekenen en rekenen met GeoApps

Veel van onze klanten gebruiken al GeoApps voor het publiceren van geografische informatie. De  hoeveelheid (geo)informatie neemt echter sterk toe en daarmee ook de wens om méér te doen met informatie dan alleen het bekijken hiervan. In samenwerking met enkele toonaangevende onderszoeksinstanties en ingenieursbureau’s hebben wij teken&reken functionaliteit ontwikkeld en toegevoegd aan het GeoApps platform. Hiermee is het eenvoudig mogelijk om bijvoorbeeld te berekenen hoeveel objecten of personen zich binnen een ingetekend gebied bevinden. Of te berekenen welke besparingen mogelijk zijn bij bepaalde duurzame maatregelen aan geselecteerde woningen.

Hosting voor big (geo) data

Het beheren van grote hoeveelheden geodata binnen uw organisatie is een enorme uitdaging. Een geo-database waarin de data adequaat en veilig wordt opgeslagen is onmisbaar. Het opzetten en inrichten hiervan is een dure en tijdrovende klus. Ook vraagt dit een aanzienlijk inzet van uw IT-afdeling en eventueel geo-specialist(en). Om u dit werk uit handen te nemen heeft MapGear een nieuwe dienst ontwikkeld: geohosting.  Wij bieden een compleet en extern gehost geodatawarehouse dat volledig benaderdbaar is voor uw beheerders en een gegarandeerde beschkikbaarheid en performance biedt. Wij kunnen geohosting ook (on-premise) implementeren op uw eigen serveromgeving.

CMS Scraper

Gemeenteloketten, trouwlocaties, stembureaus, hondenuitlaatplaatsen, parkeerplekken, bouwprojecten: burgers en bedrijven hebben ze graag in kaart op hun computer, tablet of smartphone. De informatie om die online kaarten te maken, staat vaak al in een andere vorm op uw eigen website. CMS Scraper, de nieuwe tool van MapGear, vertaalt die informatie automatisch naar gebruiksvriendelijke webkaarten.

T: 0570- 746070
E: info@mapgear.nl

Bezoekadres
Zutphenseweg 6, 7418 AJ Deventer

Postadres
Postbus 2235, 7420 AE Deventer

KVK: 63022087
IBAN: NL12 ABNA 0438 0671 85

 Routebeschrijving