7

MapGear heeft jarenlang ervaring met het gebruik en de implementatie van TouchTable oplossingen. Steeds meer klanten maken gebruik van onze producten en professionele dienstverlening. Wij leveren o.a. aan overheden, adviesbureau’s, zakelijke dienstverleners en onderwijsinstellingen. De touchtable wordt gebruikt voor interactieve ontwerpsessies, als digitale ontwerptafel of als slimme overlegtafel.

Ook voor het implementeren van de nieuwe interactieve werkwijze binnen uw organisatie kunt u bij ons terecht. MapGear heeft een uitgebreide ervaring met de digitalisering van werkprocessen bij gemeenten, provincies en rijksoverheid. Het inzetten van de juiste instrumenten in combinatie met bijpassende software en beheer- en procesafspraken leidt tot een aantoonbare besparing van tijd en kosten en een hogere kwaliteit van producten en dienstverlening.

Workshop

Een interactieve ontwerpsessie met behulp van een touchtable is de ideale manier om meerdere personen of instanties te betrekken bij de ontwikkeling van een plan.