“Roadmaps maken, bugs fixen, code schrijven: mijn werk als ontwikkelaar is nooit saai. Wij doen het ingewikkelde werk om applicaties voor gebruikers zo makkelijk mogelijk te maken. Alle technieken, platforms en functionaliteiten slim en gestructureerd aan elkaar koppelen totdat het feilloos werkt: daar heb ik plezier in.

Mijn dag kan niet beginnen zonder koffie en daarna werk ik mijn geplande taken af. Tussendoor heb ik veel contact met collega’s en klanten om te bespreken hoe we onze applicaties nog beter kunnen maken. Zeker door hun feedback kan ik de kwaliteit van mijn code elke dag aanscherpen. In de middag vind ik het lekker om even weg te zijn van mijn beeldscherm: op kantoor een stevig potje tafelvoetbal spelen of een stukje wandelen langs de IJssel.

Ik woon zelf in die andere stad langs de IJssel: Zwolle. Ik ben gek op vegetarisch eten en speel graag in de avonduurtjes en in het weekend op mijn basgitaar in bands. Als het weer het toelaat maak ik ook nog graag een rondje op de racefiets.

Share This