Bridgis Postcodegebieden overgenomen door MapGear B.V.

Geplaatst op: 13 juli 2015 om 10:56

MapGear B.V. in Zwolle heeft Bridgis Postcodegebieden overgenomen van Verbiestdonck BV, de persoonlijke houdstermaatschappij van Cees Guikers, oprichter van Bridgis cs. Door deze overname kunnen de klanten van de Bridgis Postcodegebieden rekenen op een ongestoorde voortzetting van het gebruik van de bestanden.

MapGear B.V. zal vanaf heden zorgdragen voor het onderhoud van de bestanden, de levering van updates en de operationele ondersteuning van de gebruikers.

Voor MapGear past de overname zowel qua product als qua type klanten uitstekend in de ambities. Egbert Griffioen, directeur van MapGear: “De klanten van de Bridgis Postcodegebieden zijn een mooie uitbreiding op onze portfolio. Zij mogen rekenen op onze volledige aandacht en een ongestoord gebruik van de producten”.

Voor Cees Guikers betekent de samenwerking met MapGear dat de voormalige klanten van Bridgis geen problemen gaan ondervinden. Guikers: “Het is mooi dat MapGear dit naar zich toetrekt en deze klanten van Bridgis niet in de kou komen te staan”.