Eind augustus is Diego Smits bij MapGear begonnen als salesmedewerker. Diego vertelt graag over zijn eerste dagen binnen ons team en zijn eerste indruk de eerste dagen:

“Waar MapGear zich voor mij echt in onderscheid, naast de producten en diensten die zij leveren, is de eerste werkdag. Alles is geregeld en staat klaar zodat je met een goed gevoel en vol enthousiasme van start kunt gaan. Bij de inwerkdag wordt oprecht en ruim de tijd genomen en is geen vraag te gek. De energie op de werkvloer is open, gemotiveerd en postief.
Kortom; naast het bieden van geweldige duurzame producten en diensten ook nog eens een leuke werksfeer met hoge inzet!
Bedankt Wouter Goedhart, Egbert Griffioen, Ingrid Bloemink, Jan van Spijkeren, Ceriel Boosveld, Paul Sproates-Gorter, Maarten van Middendorp, Nino Memelink en Robbert Slijkhuis voor dit warme ontvangst! Ik kan niet wachten om klanten blij te maken met onze dienstverlening op gebied van presentatie, hardware, TouchTable, IT en GeoApps.”

Wilt u persoonlijk kennis maken met onze Diego? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. “Het wachtwoord is appelkoek”, zoals Diego dat altijd zo mooi zegt.

Binnenkort krijgen wij weer een gave vacature beschikbaar, dus houd onze website in de gaten! Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van ons team, maar hebben wij op dit moment voor jou geen passende vacature beschikbaar? Stuur ons gerust een motivatie met CV naar info@mapgear.nl en wie weet kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

Share This