over ons

Over MapGear

Als ambitieus team zijn we gespecialiseerd in Geo-ICT: we ontwikkelen vernieuwende toepassingen op het gebied van GIS en geodata. Onze opdrachtgevers zijn zowel (semi)overheden als commerciële organisaties. Zij kiezen bewust voor een pragmatische partner die met hen meedenkt en snel kan schakelen tussen techniek en inhoud.

Bij MapGear ontwikkelen wij kaartapplicaties voor professioneel gebruik en bieden zowel standaard als maatwerk oplossingen. Onze focus ligt niet alleen bij de functionaliteit, maar we beginnen bij het belangrijkste: gebruiksvriendelijkheid. Om u met uw geo vraagstuk goed te kunnen helpen, hebben onze mensen zich verdiept in alle mogelijke technieken voor uw gewenste applicatie of visualisatie. Ook bieden wij bijbehorende apparatuur zoals geo-tablets, TouchTables en GPS-camera’s. 

Met een jong en innovatief team werken we graag in een frisse en inspirerende omgeving – daarom zijn wij gevestigd in de voormalige Gasfabriek te Deventer. Hier staan we dagelijks in contact met andere ondernemers en start-ups en proberen wij elkaar waar mogelijk te helpen. Dat we lid zijn van MKB Deventer, gezamenlijk lunchen en vrijdagmiddagborrels hebben, bewijst wie we zijn: communicatief, collegiaal en hands-on. Kom gerust eens langs voor een kennismaking!