PraatMee

Online kaartapplicatie waarmee inwoners kunnen reageren op ideeën en plannen in hun leefomgeving: snel, simpel en gebruiksvriendelijk.

PraatMee

Hoe betrekken wij onze inwoners bij de nieuwe Omgevingsvisie? Hoe reageren inwoners en bedrijven op de gemeentelijke duurzaamheidsplannen? Is er wel voldoende draagvlak voor onze Regionale Energiestrategie? Het zijn vragen waar jij als communicatiestrateeg, beleidsmedewerker en projectleider steeds vaker mee te maken krijgt.

Inwoners verwachten een gemeente die inwoners actief laat meepraten over plannen en ontwikkelingen. Natuurlijk kun je als gemeente een inwoneravond organiseren, maar dat moet tegenwoordig toch ook online kunnen? Sommige mensen vinden het namelijk best lastig om naar zo’n avond te komen. Kunnen we het hen niet wat makkelijker maken? Jazeker, dat is mogelijk! Want nu is er PraatMee.

PraatMee is een online applicatie met een interactieve kaart waarmee inwoners kunnen reageren op ideeën en plannen in hun leefomgeving: snel, simpel en gebruiksvriendelijk.

Meer informatie?

Wilt u weten wat PraatMee voor uw project kan betekenen? Onze enthousiaste collega’s weten alles van PraatMee en vertellen u er graag meer over. We laten u (op afstand) wat mooie voorbeelden zien. Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op. 

12 + 14 =