Op 8 november 2018 vindt de Vakbeurs Klimaat plaats. Dé bijeenkomst voor professionals die zich hard maken voor een groene en water-/klimaatbestendige openbare ruimte. Samen met onze samenwerkingspartner Tauw zijn wij hier ook aanwezig. De interactieve stand (nummer 2.4.07) staat in het teken van klimaatadaptatie en mitigatie.

Het klimaat verandert en dat heeft veel consequenties. Zomers worden warmer én droger, maar tegelijkertijd krijgen we ook te maken met meer extreme neerslag. Dit brengt uitdagingen en opgaven met zich mee die gevolgen hebben voor iedereen: (rijks)overheden, bedrijven en burgers.

Wij hebben Tauw de afgelopen tijd ondersteund bij het verbinden van thema’s en innovaties – die in eerste instantie wellicht niets met elkaar te maken lijken te hebben. Dit heeft geleid tot nieuwe inzichten en concrete oplossingen, waarvan de omgevingswarmtekaarten een goed voorbeeld zijn.

Benieuwd naar de andere oplossingen? Dan nodigen we u van harte uit om de stand te bezoeken(nummer 2.4.07), dan laten we u dat op een interactieve manier ervaren!

Meld u hier aan voor de beurs.

 

Share This