TouchTable

Een nieuwe manier van interactief communiceren.

TouchTable

Verander de manier waarop je samen communiceert, creëert, werkt en ontdekt. Of je nu ideeën wilt visualiseren, inzichten wilt inventariseren, je verhaal wilt presenteren of met anderen wilt samenwerken aan een project. Echt betrokken gespreksdeelnemers creëer je met interactiviteit. Laat ze meekijken, meedenken en meevoelen via de TouchTable. Door zijn mobiliteit kan de tafel transformeren tot digitale tekentafel, interactieve overlegtafel of presentatiewand. Wat jij wilt, wanneer je wilt.

MapGear heeft ruim 10 jaar ervaring met de inzet van TouchTables voor uiteenlopende doeleinden. Veel opdrachtgevers zijn overtuigd geraakt van de meerwaarde die deze nieuwe manier van werken, zoals de stadsingenieurs van de gemeente Utrecht: “TouchTables sparen papier en helpen ons echt. Onze ontwerpers gebruiken de digitale tafel bij onze processen om de openbare ruimte te ontwikkelen, in te richten en te onderhouden. Dat spaart niet alleen papier, maar ook tijd. En het helpt de kwaliteit van het proces”.

Wil je ook ontdekken wat de TouchTable voor jouw organisatie of project kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie of bezoek onze website

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten van de TouchTable? Laat het ons weten en wij nemen contact met u op!