Webcam en streaming

Altijd actueel inzicht in de voortgang van uw project. Een timelapse film laat uw project tot leven komen.

Webcams bieden live inzicht in uw project

Met onze hoogwaardige HD-webcams is het mogelijk actueel inzicht te houden in de voortgang van uw project. De  werkzaamheden worden in elke  fase nauwkeurig live gevolgd in HD-kwaliteit. Dit biedt voordelen voor u als  projectmanager, maar ook voor eventuele projectpartners en burgers is het een aansprekend hulpmiddel om uw project live te kunnen bekijken. De capturebeelden worden op onze server opgeslagen om deze later terug te kunnen kijken voor nader onderzoek of voor het ontwikkelen van een timelapse film. Dit is een korte film waarin de opgenomen beelden versneld worden afgespeeld, zodat een snelle impressie ontstaat van de veranderingen in uw project. Een voorbeeld van een timelapse film kunt u hier bekijken.

MapGear realiseert webcam projecten op uiteenlopende locaties – vanaf kerktorens tot kantoren en lichtmasten – zelfs op locaties waar geen stroom of internet aanwezig is. We besteden hierbij veel aandacht aan de best passende installatie  rekening houdend met de door u gewenste montagewijze en -locatie. Ook zorgen we voor een aansprekende projectwebsite waarop de beelden live gestreamd worden, voorzien van een wervende beschrijving van uw project en  organisatie.

Heeft u ook een interessant project die u live wilt volgen met onze HD-webcam? Neem dan contact met ons voor een passend voorstel.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een webcam voor uw project? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

10 + 2 =