Werken bij

Werken bij MapGear

De meest innovatieve producten en ideeën ontstaan niet bij de grootste of rijkste bedrijven. Ze ontstaan bij bedrijven met talentvolle en gedreven medewerkers die ruimte krijgen voor hun eigen inbreng.

MapGear B.V. is een jong en innovatief geo-ICT bedrijf. Wij geloven in de kracht van de kaart en werken dagelijks met veel enthousiasme aan de meest innovatieve geo producten en diensten. MapGear is gevestigd in de open en stimulerende werkomgeving van de voormalige Gasfabriek in Deventer. Ons kantoor bevindt zich op korte afstand van de snelweg A1 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij bieden een no-nonsense cultuur met de nadruk op een open en informele werksfeer.

Wil jij ook innoveren? Wij zijn continue op zoek naar nieuwe collega’s en hebben geregeld ruimte voor ICT-stagiaires. Bekijk de onderstaande vacatures. Staat er geen vacature voor jou tussen? Voel je vrij om ons te overtuigen van jouw bijdrage binnen MapGear en stuur een open sollicitatie met CV naar info@mapgear.nl.


Actuele vacatures

Bij MapGear bieden wij regelmatig uitdagende stage- of afstudeerplaatsen voor gemotiveerde studenten die zich willen ontwikkelen. Volg jij een MBO, HBO of WO opleiding in de richting van Geo, ICT (applicatieontwikkeling of systeembeheer), sales & marketing, grafisch ontwerp of UX-design? Dan komen wij graag met jou in contact!