Vacature: Product Owner GeoApps

 

Via het kaartplatform GeoApps kun je kaarten maken en geodata presenteren en visualiseren. Als onze nieuwe Product Owner werk jij nauw samen met ons ontwikkelteam gevestigd op de Gasfabriek Campus in Deventer. Jouw verantwoordelijkheid is het waarborgen van de kwaliteit van onze software. Je bewaakt de productstrategie voor GeoApps en beheert samen met de stakeholders de roadmap. Nieuwe wensen, ideeën wensen of klantvragen worden uitgewerkt, geprioriteerd en vastgelegd in onze Agile ontwikkelwerkwijze DevOps. 

Je vertaalt in overleg met de business developers business requirements naar technische en functionele epics en user stories. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de afgesproken features ook daadwerkelijk op de juiste wijze en binnen de afgesproken planning beschikbaar komen in GeoApps. Daar waar nodig wordt je ondersteund door onze ervaren scrum master, ontwikkelaars en diverse GeoApps specialisten. 

Je volgt op dagelijkse basis de voortgang van de implementatie van de diverse epics/user stories. Op basis van de feedback van klanten en interne stakeholders zorg je er tevens voor dat de kwaliteit van de GeoApps software wordt verbeterd en geoptimaliseerd. Ook verzorg je de communicatie met interne als externe stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor de product-life-cycle van GeoApps en komt met ideeën voor verbetering van het product of van onze werkprocessen. 

Je komt te werken in de Gasfabriek in Deventer, een dynamisch werkomgeving waar innovatie voorop staat. Bij MapGear werk je met de nieuwste software en technieken in een klein ontwikkelteam met korte lijntjes. Hierbij werk je zowel zelfstandig als samen met het ontwikkelteam. Samen met jou laten wij GeoApps verder groeien en zijn we gebruikers nog beter van dienst. 

Wat vragen wij van jou?

  • Als Product Owner ben je positief ingesteld, hebt een goed oplossend vermogen en kunt goed communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je begrijpt dat het managen van verwachtingen van stakeholders een wezenlijk onderdeel is van jouw werk.
  • Uiteraard ben je een enthousiaste en proactieve persoon en een echte teamspeler. Je bent stressbestendig en flexibel.
  • Je hebt een afgeronde opleiding (minimaal HBO-niveau) in een business-, IT of gerelateerd werkveld. Bij voorkeur beschik je reeds over een certificaat Product Owner (bijvoorbeeld PSPO), dit is echter geen vereiste. Je hebt bij voorkeur 3 tot 5 jaar ervaring als Product Owner in een Agile/Scrum werkomgeving in software ontwikkeling. 

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een dynamische werkomgeving waarbij je werkt met de nieuwste software en technieken in een klein ontwikkelteam met korte lijntjes.
  • Een bijdrage aan de ontwikkeling van GeoApps, hét platform om kaarten te maken en presenteren. Met de groeiende groep aan gebruikers wordt jij een belangrijke schakel bij de doorontwikkeling van GeoApps.
  • Een 32 tot 40-urige werkweek met flexibele werkuren en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. Een salaris passend bij de functie en jouw ervaringsniveau. We bieden jou (na een proefperiode) direct een vast contract.
  • Verder bieden we jou een reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening. En (natuurlijk minstens zo belangrijk): een inspirerende werkomgeving, leuke collega’s, goede koffie en dagelijks vers fruit!

Wat maakt het werken bij MapGear zo interessant?

MapGear is een innovatief en groeiend ICT-bedrijf actief in de geo wereld met inmiddels zo’n 15 collega’s. Onze software wordt door steeds meer (zowel kleine als grote) organisaties gebruikt, van overheidsorganisaties tot ingenieursbureaus, van MKB-ondernemingen tot wereldbedrijven zoals Deloitte. 

Innovatie staat nooit stil. Wij zijn uiterst gedreven om de best presterende geo software te blijven leveren aan onze klanten. Daarom ontwikkelen we continue innovatieve en onderscheidende functionaliteiten en luisteren hierbij goed naar onze klanten. Dat we vasthouden aan release cycle van minimaal 4 releases per jaar, maakt het mogelijk om ook daadwerkelijk continu te blijven innoveren. Uiteraard doen we er samen alles aan om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en werken we met de meest moderne en vooraanstaande frameworks en protocollen.

Als je jezelf herkent in het geschetste profiel en de functie-eisen, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via info@mapgear.nl.