ROBBERT | Applicatie Ontwikkelaar

Hoi allemaal! Ik ben Robbert Slijkhuis, een gepassioneerde applicatieontwikkelaar met een achtergrond in front-end development. Mijn reis begon eigenlijk als een hobby met het bouwen van websites. Wat begon als een creatieve uitlaatklep, groeide al snel uit tot mijn fulltime bezigheid en uiteindelijk tot mijn droombaan. Als front-end developer ben ik graag visueel bezig, altijd op zoek naar manieren om gebruikerservaringen te verbeteren en digitale interfaces tot leven te brengen.

Naast mijn werk ben ik een fervent fitnessliefhebber, altijd op zoek naar manieren om fit te blijven en mijn energiepeil hoog te houden. Eén keer per maand organiseer ik een gezellige bordspelavond, die wij liefkozend “boardnight” noemen. Daarnaast ben ik bezig met het leren van gitaar spelen, en ik geniet er ook van om af en toe wat nummers te zingen. En natuurlijk ben ik ook een gamer in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe werelden om te verkennen en uitdagingen aan te gaan!