Nieuw: StreetSmart straatbeelden in GeoApps

| Blog

Je kunt nu 360-graden foto’s en puntenwolken bekijken in de nieuwste versie van GeoApps. Street Smart is de interactieve viewer van Cyclomedia en bevat zowel actuele als historische beelden. Zo kun je veranderingen detecteren en ontwikkelingen door de jaren heen volgen. Daarnaast is GeoApps de eerste kaartapplicatie die nu over multi-screen modus beschikt. Voor optimaal overzicht van de Street Smart beelden en de kaart op twee schermen.

Slimme functies

Met de integratie van Street Smart worden ook slimme functies toegevoegd aan GeoApps. Zo biedt Street Smart een meetfunctie voor het meten van afstanden en oppervlaktes of bijvoorbeeld de hoogte van gebouwen.

Multi-screen modus

Een andere handige functie die is toegevoegd is de multi-screen modus. Hiermee kunnen gebruikers met meerdere beeldschermen op het eerste scherm de fullscreen kaart raadplegen en op tweede de fullscreen Straat Smart beelden. De markering op het kaartscherm toont steeds de foto-positie en kijkhoek van Street Smart, zodat je altijd weet naar welk gebied of object je kijkt. GeoApps is de eerste kaartapplicatie die over deze multi-screen modus beschikt.

Binnenkort ook Geo Obliek

De toevoeging van Street Smart aan GeoApps past in onze strategie om in één kaartviewer elke gewenste ruimtelijke informatiebron te kunnen bekijken. Binnenkort worden ook Geo Obliek beelden van Slagboom & Peeters toegevoegd, met gedetailleerde luchtfoto’s uit vier windrichtingen. Een welkome toevoeging voor onder andere gemeentes als het gaat om BGT, BAG en WOZ.

Street Smart gebruiken?

Na het activeren van Street Smart in jouw GeoApps account, kun je er direct gebruik van maken. Een licentie bij Cyclomedia is hiervoor wel vereist. Beschik je nog niet over een Street Smart abonnement of wil je een demonstratie van de mogelijkheden van het diverse beeldmateriaal in GeoApps? Neem dan even contact op met ons GeoApps team via info@mapgear.nl